Stichting De Baten is sponsor ENECO Tour

De ENECO Tour 2007 (de vroegere Ronde van Nederland) wordt gehouden van 22 tot en met 29 augustus. De vijfde etappe start op 27 augustus in Terneuzen en eindigt die dag in Nieuwegein. De gemeente, die meebetaalt aan het evenement, heeft het bedrijfsleven om een financiële bijdrage gevraagd. Bij het sponsoren van sportevenementen denkt u wellicht aan grote commerciële bedrijven. Het zal u daarom misschien verrassen dat Stichting De Baten een van de sponsoren van de ENECO Tour is.

De ENECO Tour is een heugelijk evenement voor inwoners van Nieuwegein en aanleiding voor andere sport- en culturele evenementen. Stichting De Baten wil als sponsor van de tour graag bijdragen aan het mogelijk maken hiervan. Sport draagt immers bij aan welzijnsbevordering; een belangrijke doelstelling van Stichting De Baten. Daarnaast zijn De Baten en sport een onlosmakelijke combinatie, ook in de toekomst.