Verkoopmanifestatie 3 september 2009

Indien u interesse heeft in een koopappartement in De Nieuwe Baten / Parkview, bent u namens Florie projectontwikkeling van harte uitgenodigd de verkoopmanifestatie te bezoeken op donderdag 3 september a.s. tussen 17:00 en 20:00 uur in De Lantaern aan de Utrechtsestraatweg 4 te Nieuwegein.

Tijdens deze inloopmanifestatie zullen de verlaagde prijzen worden gepresenteerd en kunt u voor meer informatie bij Florie, De Keizer Makelaarsgroep, Brecheisen Woningmakelaars en Stichting De Baten terecht.

Indien u niet in de gelegenheid bent de manifestatie te bezoeken, dan kunt u voor nadere informatie na 3 september a.s. contact opnemen met de verkopend makelaars De Keizer Makelaarsgroep 030-6031300 of Brecheisen Woningmakelaars 030-6085000.

De belangstellenden, woonachtend in Nieuwegein en ouder dan 55 jaar, die zich via onze stichting hebben ingeschreven, hebben tot 10 september a.s. voorrang bij inschrijving op één van de beschikbare appartementen. Zij hebben allen een uitnodiging voor de manifestatie ontvangen.