Prijzen en Plattegronden huurwoningen bekend!

In oktober 2010 heeft stichting de Nieuwe Baten de belangstellenden voor huurwoningen in het nieuwbouwcomplex per brief op de hoogte gesteld van de (indicatieve) huurprijzen van de woningen. Van de woningen worden er 20 van verhuurd voor circa € 800,- per maand, en 10 voor circa € 625 per maand; prijzen zijn inclusief 1 vaste parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Er zijn 3 typen woningen: H1 (95m2), H2 (99m2) en L (104m2). De woningen in de lagere prijsklasse zijn alle 10 van het type H1; gelegen op de eerste en tweede verdieping aan de noordzijde. In de duurdere categorie zijn alle drie de types beschikbaar. De H1 woningen worden alle gerealiseerd aan de noordzijde van het complex. De drie L woningen worden gerealiseerd aan de noord-oostzijde van het complex. De 12 H2 woningen worden gerealiseerd aan de oostzijde van het complex. Voor de plattegronden klik hier.

Voor specifiekere informatie, of om door te geven in welk type huurwoning u geïnteresseerd bent, kunt u een e-mail sturen naar jessicadeboer@publicarea.nl