Florie en Van den Heuvel biedt De Baten kunstwerk aan

Woensdag 12 september 2012 hebben in de binnentuin van De Nieuwe Baten de bouwers van het complex met vertegenwoordigers van de opdrachtgever, stichting De Baten, en elkaar het glas geheven op de realisatie van het gebouw. Het complex is nu geheel opgeleverd en overgedragen aan de stichting en de kopers van de woningen. Een goede gelegenheid vond stichting De Baten om de mensen die het werkelijke werk hebben uitgevoerd uit te nodigen voor een hapje en een drankje. Tijdens deze gezellige bijeenkomst bood de firma Florie in de persoon van Hans Florie aan de voorzitter van het stichtingsbestuur, Aart van Tellingen, een kunstwerk aan voor de binnentuin van het complex. De sculptuur van een kip moet nog in brons worden gegoten, maar zal daarna snel een plaats krijgen in de tuin.

impressie.