Actief Thuis met Zorgspectrum

 

Op 10 december 2013 heeft Zorgspectrum aan de bewoners van De Nieuwe Baten haar aanbod “Actief Thuis” gepresenteerd. Actief Thuis is een pakket dienstverlening dat het zo lang mogelijk thuis wonen voor senioren ondersteund. Het betreft niet zozeer directe zorgverlening als wel allerlei service en gemaksdiensten, die soms moeilijk zelf te zijn te organiseren: van schilderwerk tot strijken, van de hond uit laten tot warme maaltijden. Een telefoonnummer om alles te laten regelen.

Deze dienstverlening speelt in op de ontwikkelingen in de ouderenzorg. De klassieke verzorgingshuizen gaan verdwijnen en ouderen zullen thuis blijven wonen. De woningen en het complex De Nieuwe Baten lenen zich hiertoe uitstekend. Het dienstenpakket van Zorgspectrum sluit hierbij prima aan.

Meer informatie: www.zorgspectrum.nl/zorgspectrumweb_com/actiefthuis.php

 

Geef een reactie