Grasfestival 2019: Buurt-Brainstorm op dinsdag 28 mei om 19.00 in Buurtplein Batau

Op zaterdag 6 juli organiseert Stichting De Baten samen met MOvactor, Fairs en theater DE KOM weer het GRAS buurtfestival in de mooie binnentuin bereikbaar via Buurtplein Batau op Dukatenburg 1. Net als voorgaande jaren zal er muziek, circus en lekker eten en drinken zijn.

MAAR!
We willen ook graag weten wat jullie leuk vinden voor het festival. En waar mogelijk buurtbewoners en buurorganisaties een plekje geven in het programma. Op dinsdagavond 28 mei om 19.00 uur nodigen we iedereen die mee wil denken uit bij ons in het Buurtplein. Om half 8 beginnen we. We maken dan groepjes op het gebied van: eten en drinken / creatief en sport /  kids muziek / open podium.

Vervolgens zal de organisatie kijken welke mooie plannen we kunnen uitvoeren voor het festival.

Tot 28 mei? En natuurlijk ook 6 juli bij het GRAS buurtfestival!

Kan je niet op die op die dag niet maar heb je wel leuke ideeen? Mail dan naar Marjolein@dialm.nl