Geslaagd Gras Buurt Festival 2019

Op zaterdag 6 juli hebben wij, in samenwerking met Theater en Kunstencentrum De Kom en Movactor, voor de derde keer het Gras Buurt Festival georganiseerd in onze binnentuin. Het was een gezellige middag waarbij bewoners uit de wijk konden genieten van diverse optreden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact konden komen.

Wethouder Marieke Schouten was ook aanwezig. In een kort interview met presentatrice Gina van den Berg vertelde zij dat evenementen waar verschillende buurtbewoners met elkaar een mooie dag hebben een verschil kunnen maken in de buurt. En ze riep de mensen op vandaag gesprek aan te gaan met in ieder geval 1 iemand die je nog niet kent.

Onze bezoekers konden genieten van fraaie optredens van o.a. Roufaida, Ozan en de Indigo Bigband. En er werd gesmuld van geprinte pannekoeken, fruitkunstwerken, kippetjes en BBQ-lekkernijen en werden daarnaast ook nog getrakteerd op heerlijkheden door de lokale ondernemers uit Batau: Kees Oomen KaasspeciaalzaakIjsmakerij Schep en de Jong Visspecialist!

Een geslaagde dag voor onze wijk; wat ons betreft op naar volgend jaar!

 

Klik hier voor de poster van het Gras Buurt Festival 2019.