Stichting de Baten start initiatief Beweegplein Batau

In samenwerking met SportID zijn wij de ontwikkeling van Beweegplein Batau gestart. Steeds meer Nieuwegeiners bewegen actief in de openbare ruimte. Zelfstandig, of bijvoorbeeld via één van de vele wandelgroepen van SportID.

Wij willen graag tegenover ons pand, in de nabijheid van sportzaal De Waterlelie en de scholen Prinses Margriet en De Veldrakker, een Beweegplein Batau voor de inwoners van Nieuwegein Noord realiseren.

Het beweegplein zal aan één van de vele fraaie wandelroutes komen te liggen. Beweegplein Batau is straks geschikt voor zelfstandig gebruik maar kan ook door de sport- en beweeggroepen gebruikt worden.

De verkennende gesprekken met de gemeente zijn gestart, wij zullen je op deze pagina, en via Buurtplein Batau, blijven informeren over de voortgang. Wij voorzien een opening nog voor de zomer van 2020.