Beelden quarantaine concert binnentuin

Vrijdagmiddag 24 april hebben wij in samenwerking met Marjolein van Alfen een kleinschalig evenement voor de bewoners van ons appartementencomplex georganiseerd: het Quarantaine Concert van en voor De Nieuwe Baten. Het is voor veel mensen een periode waarin ons geduld en onze hoop ernstig op de proef wordt gesteld. Iedereen mist het contact met de mensen om wie we geven en de terloopse praatjes die we normaal hebben in de onze dagelijkse gangen. Met het Quarantaine Concert wilden we graag iets doen om de bewoners op te vrolijken en voor een beetje afleiding te zorgen in deze nare corona-tijd.


Bibliotheek De Tweede Verdieping bracht ons in contact met de Nieuwegeinse stadsdichter Ton de Gruijter. Ton droeg een speciaal voor de bewoners geschreven gedicht voor. Aansluitend trad de IJsselsteinse singer-songwriter Melanie Reindertsen op. U kent Mel@nie misschien van het TV-programma Giel’s Talentenjacht en als begeleidend zangeres van Karin Bloemen. Van het optreden is een registratie gemaakt door Edward van Cuilenborg.

U vindt de beelden op ons gloednieuwe YouTube-kanaal. Vergeet niet te abonneren als u in de toekomst ook videoregistraties van onze activiteiten wilt ontvangen! 

Ruim tachtig bewoners genoten vanaf hun balkons en galerijen van Ton en Melanie. We hebben veel positieve reacties van de bewoners gekregen en hopen een beetje tot steun geweest te zijn in deze periode.