GRAS!
| 4 juni 2021 t/m 27 augustus 2021 |

Kom zelf dansen, zingen, of dichten!
Deze zomer biedt Stichting De Baten voor alle Nieuwegeiners een zomerprogramma waarin u zelf kunt leren dichten of dansen. Ook zoeken we leden voor een wijkkoor en een echte band. Heeft u zin om mee te doen? Geef u dan snel (kosteloos) op!

Na het afgelopen jaar biedt de zomer hopelijk weer wat meer gezelligheid. Voor Stichting de Baten moet het een Coole zomer worden, waarin we weer samen kunnen lachen, genieten en actief zijn. Na de Gras Festivals en de coronaconcerten van afgelopen zomer, mogen Nieuwegeiners dit jaar zelf aan de slag tijdens een workshop ‘spoken word’, een korte danscursus of tijdens een workshop boksen. 
De danslerares selecteert dansvormen die individueel gedanst worden, in de boksles gaat u op eigen tempo en binnen de eigen grenzen aan de slag met de basisvaardigheden van de sport. 
En voor iedereen die graag zingt, en we zagen tijdens de corona-concerten hier veel bewijs van, start er een buurtkoor. Onder leiding van een professionele koorleider worden er zes repetities gehouden waarin een eigen repertoire wordt opgebouwd. En misschien ontstaat er een echt koor dat door wil blijven zingen. 

Alle getalenteerde gitaristen, drummers of basspelers kunnen zich opgeven voor een band. Wij regelen een bandleider die de band de eerste paar bijeenkomsten helpt met het opstarten, repertoire kiezen en repeteren. Ook regelen we een locatie. 

Op vrijdag 27 augustus zal er een grande finale zijn in de binnentuin voor bewoners van De Baten en deelnemers aan het programma om samen de geleerde kunsten te vertonen en onder het genot van een hapje en drankje te genieten van optredens van lokale bands. 

De workshops vinden plaats in juni, juli en augustus.
Spoken word, eenmalige workshop op zaterdag 10 juli van 13.30 tot 16.30
Dans, 4 lessen van 1,5 uur op vrijdagavonden van 19.30 tot 21 uur. Start 25 juni in het Buurtplein Batau.
Op vrijdag 16 juli - om 19.30 tot 21.00 uur vindt in de binnentuin, afhankelijk van het weer, een boks workshop plaats voor iedereen die mee wil doen, ook als u geen ervaring hebt (juist dan). 

Wanneer het koor en de band starten, hangt af van de corona-maatregelen. We willen wel graag weten hoeveel animo er is, schrijf u hiervoor dus in als u mee wilt doen, we houden u op de hoogte wanneer we gaan beginnen. 

U kunt u nu opgeven via het formulier op de website van Stichting De Baten.

Wij volgen altijd de regelgeving van de overheid omtrent de coronamaatregelen. Bij te veel aanmeldingen is het vol = vol. Bij te weinig aanmeldingen kan een cursus komen te vervallen.

Informatie volgt per mail.

« Agenda overzicht