MOvactor

MOvactor is een groeiende Maatschappelijke Onderneming in Nieuwegein. Ze leveren sociale interventieprogramma’s in de gemeente Nieuwegein.

Samen met gemeenten en partners in ondermeer de aanpalende branches van zorg, welzijn, onderwijs en wonen, ontwikkelen ze nieuwe programma’s gericht op de organisatie van Maatschappelijke Zorg en op de ondersteuning van de Civil Society.

Ze bieden een gevarieerd pakket aan diensten, van cursussen en bijeenkomsten tot advies en ondersteuning. Heeft u vragen of initiatieven m.b.t. hun aanbod, neem dan gerust contact met ze op. Telefoon: 030-6008834, e-mail: info@movactor.nl.

MOvactor heeft in De Baten een “buurtplein” geopend. Daar organiseren ze diverse activiteiten; deze activiteiten sluiten aan op thema’s waar inwoners interesse voor hebben: eten (smakelijke ontmoetingen), bewegen (bewegen met plezier op locatie of buiten waarbij het buurtplein uitvalsbasis is), ontspanning en bewust leven (lichaam en geest) , creatief (kunst en cultuur) en leren, ontwikkelen (ontdekken en doen) en geven/iets voor een ander betekenen (vrijwillige inzet bij activiteiten) .