Bestuur

Stichting De Baten heeft een onbezoldigd bestuur. Dit bestuur bestaat uit betrokken en kundige mensen, die een stevige plek in de samenleving hebben.

Kees Mulder

Bestuurslid sinds 12 mei 2015. Bekleedt de functie van voorzitter.

Is manager Behandeling & Expertise | PsychoSociale Zorg bij Zorgspectrum. Was voorheen manager Advies- BehandelCentrum bij Respect Zorggroep Scheveningen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Bibliotheek Nieuwegein en bestuurslid bij de IJsselsteinse Stichting voor Welzijnswerk.

Bekijk het LinkedIn-profiel van Kees Mulder.

Leo Burger

Bestuurslid sinds 01-05-2006. Bekleedt de functie van penningmeester.

Was tot januari 2006 partner en registeraccountant bij Crop Registeraccountants & Belastingadviseurs te Nieuwegein. Momenteel is hij zelfstandig consultant.

Hetti Willemse

Bestuurslid sinds 17-01-2022. Bekleedt de functie van secretaris.

Heeft in 2004 Publicarea, adviesbureau voor complexe samenwerkingsprocessen in het publiek domein, opgericht. Zij was van 1986 tot en met 2003 werkzaam bij de SIGRA (Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Amsterdam), waarvan de meeste jaren als voorzitter van de directie. Daarvoor heeft zij zowel binnen de landelijke als de gemeentelijke overheid diverse beleids– en adviesfuncties bekleed. In de periode 2006-2010 was zij lid van de gemeenteraad van Amsterdam.