Boogh vestigt zich in De Nieuwe Baten

Eind 2013 hebben de zorginstelling Boogh en stichting De Baten een huurovereenkomst gesloten. Boogh vestigt zich vanaf 2014 in De Nieuwe Baten aan de zijde Batauweg. Boogh is de specialist op het gebied van begeleiden, behandelen, trainen en re-intergreren van mensen met een hersenletstel, een lichamelijke beperking of chronische ziekte in Midden Nederland. Clienten van Boogh uit de regio Nieuwegein kunnen binnenkort dichter bij huis terecht voor hun zorg.

Berichtgeving over de ondertekening van de huurovereenkomst vindt u hier. Ook de wijkkrant Batau Noord besteedde hieraan aandacht, zie hier.

De werkzaamheden van Boogh richten zich al veel langer op Nieuwegein en een vestiging in de stad lag dan ook voor de hand. Boogh werkt nauw samen met verschillende organisaties in Nieuwegein, waaronder Movactor. Movactor zal de nieuwe buur-organisatie in De Nieuwe Baten zijn en de samenwerking zal daar intensief worden ingevuld.

Stichting De Baten is verheugd Boogh te kunnen begroeten in het complex. Informatie over Boogh vindt u op hun website: www.boogh.nl

« Nieuws overzicht