Lister

Lister helpt cliënten om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Op een manier die bij hen past. De wens en het tempo van onze cliënt staat daarbij centraal. Als cliënt kunt u in een huis van Lister komen wonen en daar begeleiding van ons krijgen (beschermd wonen). Maar ook als u zelfstandig woont of wilt wonen, kunt u ons inschakelen (ambulante begeleiding). We begeleiden bij wonen, dagbesteding, financiën & administratie, sociale contacten, gezondheid, zingeving en opvoeding. We bieden bovendien een breed scala aan mogelijkheden voor dagbesteding.
Lister heeft geen religieuze of levensbeschouwelijke voorkeur. Zij zal zich inspannen om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen die de cliënt heeft vanuit religieuze of levensbeschouwelijke overtuiging.

Wat we niet bieden is behandeling. Onze cliënten zijn meestal in behandeling bij een externe behandelaar. Wij zorgen voor een goede afstemming met deze behandelaars. Ook kunnen we op verzoek meegaan naar afspraken, bijvoorbeeld met de huisarts. Of we helpen u eraan herinneren uw medicatie in te nemen. Meer weten? Kijk op www.lister.nl.